Partnerski odnos Ministarstva i poljoprivrednih proizvođača

Bez autora
Apr 02 2013

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević i Centralna asocijacija proizvođača mleka Vojvodine postigli su danas sporazum o načinu i rokovima za prevazilaženje problema koji se pojavljuju u realizaciji podsticaja za genetsko unapređenje stočarstva i isplati premija za mleko.Vlada je konkretnim potezima, kao što su usvajanje Zakona o podsticajima u poljoprivredi i duplo većim agrarnim budžetom, jasno pokazala da želi oporavak i napredak domaće poljoprivrede.

Partnerski odnos Ministarstva i poljoprivrednih proizvođačaMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević i Centralna asocijacija proizvođača mleka Vojvodine postigli su danas sporazum o načinu i rokovima za prevazilaženje problema koji se pojavljuju u realizaciji podsticaja za genetsko unapređenje stočarstva i isplati premija za mleko.

Knežević je na sastanku istakao da je Vlada konkretnim potezima, kao što su usvajanje Zakona o podsticajima u poljoprivredi i duplo većim agrarnim budžetom, jasno pokazala da želi oporavak i napredak domaće poljoprivrede.

Nažalost, kako je naveo, tokom prethodnih godina mnogi građani su izgubili poverenje u institucije države i to sada jasno pokazuju.

On je ocenio da današnji sporazum pokazuje da resorno ministarstvo želi da rešava probleme koji su nastajali godinama i da u tome želi partnerski odnos sa poljoprivrednim proizvođačima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik